BOKSFHIT : PUNCH IT ALL OUT!

DE INTENSIEVE BOKSZAKTRAINING VOOR IEDEREEN

Zoek je een intensieve en krachtige workout? Probeer BoksFHIT bij de FHIT’s sportschool in Uden, waar we een HIIT workout combineren met de intensiteit van boksen. Deze 40 minuten durende sessie op de bokszak is perfect voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren, stress wil verminderen en tegelijkertijd plezier wil hebben.

 

EEN MODERN & COMPLEET FITNESSCENTRUM VOOR TOPRESULTATEN

Onze gym, FHIT’s Uden, met een oppervlakte van 1600 vierkante meter, is de ideale plaats voor jouw workout. Uitgerust met hoogwaardige trainingsmaterialen, sauna, een gezellige bar en veel meer biedt onze gym alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

 

KENMERKEN VAN EEN BOKSFHIT WORKOUT:

BoksFHIT combineert de kracht en techniek van boksen met de snelheid en dynamiek van high intensity interval training (HIIT). Deze workout verhoogt niet alleen je hartslag, maar verbetert ook je kracht, snelheid, en behendigheid. Enkele voordelen van een BoksFHIT sessie zijn:

   • Verbeterde cardiovasculaire gezondheid
   • Een hoge calorieverbanding door zeer afwisselende intensiteit.
   • Vergroting van de kracht in je core en uithoudingsvermogen.
   • Stressverlichting door je heerlijk af te reageren.

IDEAAL VOOR ALLE NIVEAUS

Of je nu nieuw bent in de wereld van het boksen of al jaren traint, BoksFHIT is aanpasbaar aan elk vaardigheidsniveau. Onze trainers zijn ervaren in het begeleiden van zowel beginners als gevorderde sporters. De nadruk ligt op de intensiteit van de workout, je hoeft geen pro-bokser te zijn voor deze les.

 

DE VOORDELEN VAN TRAINEN BIJ FHIT’S

   • Professionele begeleiding: Onze gekwalificeerde trainers helpen je met techniek, maar vooral om helemaal los te gaan voor een optimaal tevreden gevoel als je naar buiten loopt.
   • Community gevoel: Train samen met een kleine groep van max. 12 deelnemers die elkaar motiveren en plezier hebben.
   • Flexibele schema’s: Wij bieden meerdere BoksFHIT sessies per dag aan om aan je drukke agenda te voldoen. 

SLUIT JE AAN BIJ ONZE COMMUNITY

Ervaar de kracht en het plezier van BoksFHIT bij FHIT’s Gym in Uden. Onze club is groot maar voelt aan als een sportvereniging. Gezelligheid en persoonlijk contact zijn het kloppend hart van FHIT’s. Schrijf je vandaag nog in en leef je uit met boksFHIT. 

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES BOKSFHIT

MOET IK ZELF HANDSCHOENEN MEENEMEN?

Ja, voor proefles deelnemers hebben we handschoenen beschikbaar maar daarna is het prettiger als je eigen handschoenen hebt. We hebben hier kortingsbonnen voor beschikbaar in de bar.

HEB IK BOKSERVARING NODIG OM DEEL TE KUNNEN NEMEN AAN BOKSFHIT?

Nee, BoksFHIT is ontworpen voor deelnemers van alle niveaus, inclusief beginners. Onze trainers helpen je met de technieken.

HOE VAAK GEVEN JULLIE BOKSFHIT LESSEN?

Er zijn meer dan 14 boksFHIT lessen per week. Iedere ochtend behalve zondag en maandag t/m donderdag zijn er 2 of 3 lessen per avond!

IS BOKSFHIT GESCHIKT VOOR MANNEN EN VROUWEN?

Absoluut, BoksFHIT is geschikt en effectief voor zowel mannen als vrouwen die aan hun conditie willen werken. De les is zo vormgegeven dat iedereen zich optimaal kan uitleven.

ONS AANBOD: