Bij FHIT's zijn er 2 fysiotherapeuten actief. Hieronder stellen we ze aan je voor!


Inge van Lamoen

Inge heeft 14 jaar ervaring als fysio en manueel therapeute. Ze behandelt stoornissen van de gewrichten, spieren en zenuwen.  Deze stoornissen zorgen vaak voor bewegingsbeperkingen, pijn, en hebben invloed op de houding, dagelijkse bewegingen, sport en werk. 

Bij Manuele Therapie worden gewrichten op specifieke wijze bewogen en weer vrij gemaakt. Hierdoor is vaak direct verbetering merkbaar en worden minder (pijn)klachten ervaren.

Verder heeft ze zich gespecialiseerd in problematiek van de lage rug, heup, stuit en  bekken(bodem)problematiek voor zowel mannen als vrouwen. De hieraan gerelateerde pre- en postnatale zorg aan vrouwen tijdens de zwangerschap en na de bevalling is een grote passie van mij.

Om mensen nog beter te kunnen helpen en de totale onderliggende oorzaak van gezondheidsklachten aan te kunnen pakken, heeft ze de opleiding tot Sensi Therapeut afgerond. Het fysieke, mentale, emotionele en -soms in meer of mindere mate- energetische deel komt met dit alles in gezondheid samen.

Inge komt uit Uden en woont er nog altijd met haar gezin. Ze sport graag bij FHIT’s of buiten op de racefiets.


Huub Schram

Huub heeft inmiddels 18 jaar ervaring als fysio. Hij richt zich met name op schouder, knie en rug behandelingen. Hiervoor maakt hij gebruik van de nieuwste behandelmethodes, specifiek voor langdurige rugklachten kan er een spinal mouse rugscan gemaakt worden. Verder heeft hij ook 18 jaren ervaring met sportrevalidatie op verschillende gebieden en niveaus.

Huub woont samen met zijn vriendin en hun dochtertje, in Eindhoven waar hij ook zijn opleiding gevolgd heeft. Naast mountainbiken en tennis en fitness, geniet hij erg van koken met een goed glas wijn.

Huub streeft er altijd naar dat je binnen 3 behandelingen een goede vooruitgang boekt. 


Ook zin om in jezelf te investeren?
Bekijk onze lidmaatschappen

src="https://www.facebook.com/tr?id=124704421469314&ev=PageView&noscript=1"

/>