Vergelijk onze lidmaatschappen

Persoonlijk en Flexibel

“Trainen zoals jij dat wilt” is een van de kerngedachtes achter de lidmaatschappen van FHIT’s. Vandaar dat je bij FHIT’s geen langdurige contracten hoeft af te sluiten. Daarom kun je maandelijks wijzigen of zelfs beëindigen. Ook tussentijds stoppen is geen probleem. Je hoeft zelfs hiervoor niet naar de club te komen, want via de FHIT’s-App kun je het eenvoudig zelf regelen.

Mocht je toch voor een langdurig lidmaatschap willen kiezen, dan is het afsluiten van een jaarcontract mogelijk. Je betaalt dan 11 maanden ineens, en bent vervolgens 12 maanden lid.

Creëer je eigen korting 

We waarderen het zeer als je als lid FHIT’s promoot in je omgeving. Als lid kun je altijd introducees meenemen om onze club uit te testen. Proeflessen kennen we niet, maar wel bieden we iedereen die onze club wil proberen aan om gratis één week lang de club te benutten. 

Wordt een introducee lid, dan ontvangt diegene die het nieuwe lid heeft geïntroduceerd een korting van € 2,- op zijn of haar lidmaatschap. Mocht het geïntroduceerde lid langer dan 2 maanden lid blijven, dan wordt deze korting permanent. De € 2,- korting geldt voor ieder geïntroduceerd lid. Op die manier kun je eenvoudig je maandelijkse lidmaatschapskosten omlaag brengen. Zelfs gratis trainen wordt dan mogelijk. 

FHIT's is open van 05.00u tot 01.00u. Je krijgt je eigen sleutel voor de toegang tot de gym. Het personeel is er op ma-za van 8u tot 12.30 en op ma-do ook van 17u tot 21u.