Personal training

Herken je je hierin: je hebt besloten nu echt gezonder te gaan leven. Maar je weet niet zeker of je wel het juiste trainingsprogramma volgt, of dat je het ook op langere termijn volhoudt, of dat het maximale uit je training haalt. Dan is Personal Training een optie. 

Personal training is dé manier om in minder tijd méér resultaat te behalen. Je krijgt 100% individuele aandacht en traint maximaal effectief en efficiënt waarbij de focus geheel is gericht om jou te helpen je doelen te realiseren. 

De belangrijkste voordelen van personal training:

  1. Een personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Personal training is meer dan alleen het individueel trainen. Een personal trainer start met het bespreken van je doelstellingen. Dit kan variëren van het verliezen van gewicht(lichaamsvet), het verbeteren van je conditie, het opbouwen van spiermassa tot het vergroten van je kracht en het werken aan een fit en gezond lichaam. Doordat iedereen verschillend is en niet dezelfde doelstellingen nastreeft, maakt een personal trainer een persoonlijk trainingsschema met een gerichte aanpak die bij jou past.
  2. Personal training is de meest effectieve trainingsvorm doordat je één-op-één begeleiding en individuele aandacht krijgt. Je hebt altijd 100% persoonlijke aandacht en dit geeft echt een meerwaarde aan je training. Een personal trainer kan je feedback geven waardoor je oefeningen net wat meer effect hebben. Hij of zij kan je ‘pushen’ door net dat beetje extra te geven.
  3. Een personal trainer is niet alleen een trainer maar ook een coach De interactie met je personal trainer zorgt je met elkaar in zekere zin een band opbouwt. Het is niet zo dat een personal trainer er is om jouw iedere training af te beulen. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om te gaan trainen en het vol blijft houden. Hierbij speelt de sociale interactie een cruciale rol.
  4. Met een personal trainer heb je een stok achter de deur, iemand die je motiveert en inspireert. Immers, als je afgesproken hebt om te gaan trainen ben je niet snel geneigd dit af te gaan zeggen omdat je ‘geen zin hebt’. Dit zorgt ervoor dat je niet onnodig trainingen hoeft over te slaan. En uiteindelijk dus veel sneller je doel behaalt dan dat je zelf (in de sportschool) gaat trainen. Daarnaast zal een Personal Trainer je tijdens de training pushen net dat extraatje te geven. 
  5. Personal training bespaart tijd en geeft een optimaal resultaat. Vaak is het hebben van weinig tijd is met stip het nummer één excuus om niet te gaan trainen. Personal training is dan de uitkomst. Het kost weinig tijd, je hebt slechts 2 (tot 3) keer per week een 30 – 45 minuten trainen nodig. Door de trainingstijd effectief te gebruiken en daarna goed te herstellen ben je gegarandeerd een stap dichter bij jouw droomresultaat. Je traint de juiste spiergroepen op de juiste intensiteit, resulterend in een optimaal resultaat binnen een realistische termijn (van zo’n 12 weken)
  6. Personal training is geschikt voor iedereen ongeacht je doelstelling. Veel voorkomende doelstellingen waarom mensen met een personal trainer/coach werken zijn: het verliezen van gewicht (afvallen), het verbeteren van je gezondheid en conditie, sterker worden, het krijgen van een strakker lichaam, het opbouwen van spiermassa etc. Een personal coach is er voor jou! Het maakt dus niet uit of je lang niet gesport hebt en wilt werken aan je conditie, of dat je conditie al erg goed is maar sterker wilt worden. 

Vaak denkt men dat Personal Training duur is. Zie het als een investering, want het levert je ook echt resultaat op. Daarnaast zijn er verschillende opties: individueel maar ook samen met anderen (vrienden, collega’s partners, kennissen). 

We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden en doen je op grond hiervan een voorstel.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een Personal training lidmaatschap!

* Verplicht veld