YOGA : JOUW BALANS & HARMONIE

VERSTERK JE LICHAAM & GEEST

Bij FHIT’s Gym in Uden nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze yogalessen die lichaam en geest in balans brengen. Deze sessies van één uur zijn ontworpen om zowel beginners als gevorderden in yoga te ondersteunen. Of je nu zoekt naar ontspanning, spierversterking of een diepere spirituele connectie, onze yogalessen bieden voor elk wat wils.

 

FACILITEITEN VOOR DE OPTIMALE YOGA ERVARING

Onze gym, gelegen op een ruime 1600 vierkante meter, beschikt over een vredige en sfeervolle ruimte die perfect is voor yoga. Met goede klimaatbeheersing, comfortabele matten, mooie lichtinval en alle nodige hulpmiddelen, biedt FHIT’s de ideale omgeving om helemaal op te gaan in de yoga les.

 

WAT BIEDEN ONZE YOGA LESSEN?

Elke sessie bij FHIT’s is zorgvuldig samengesteld met aandacht voor ademhalingstechnieken, asanas (poses) en meditatie. Onze ervaren instructrices begeleiden je door een reeks oefeningen die gericht zijn op:

   • Het verbeteren van flexibiliteit en balans.
   • Het versterken van het lichaam met focus op kernspieren.
   • Het verminderen van stress en het bevorderen van mentale helderheid.

DE VOORDELEN VAN YOGA BIJ FHIT’S UDEN:

   • Geestelijke en lichamelijke gezondheid: Yoga helpt bij het verminderen van stress en angst en verbetert tegelijkertijd je fysieke gezondheid door het versterken van spieren en het verhogen van flexibiliteit.
   • Toegankelijk voor iedereen: Onze klassen zijn geschikt voor alle niveaus. Ongeacht je ervaring, je zult je thuis voelen in onze lessen.
   • Community: Bij FHIT’s wordt je deel van een zorgzame gemeenschap die elkaar ondersteunt in de gezamenlijke reis van persoonlijke groei en welzijn.

VOOR WIE IS YOGA GESCHIKT?

Onze yogalessen zijn open voor iedereen. Of je nu een drukke professional bent die op zoek is naar een manier om te ontstressen, een fitgirl die haar flexibiliteit wil verbeteren, of iemand die nieuw is in de wereld van yoga; onze lessen zijn afgestemd om aan jouw behoeften te voldoen.

 

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES YOGA

WELKE TYPES YOGA GEVEN JULLIE?

Bij FHIT’s geven we Hatha yoga, Yin yoga, Body Balance en breathwork (wekelijkse ademworkshops).

ZIJN ER EXTRA KOSTEN VERBONDEN AAN YOGA LESSEN?

Nee, bij FHIT’s kun je met een normaal Groepslessen abonnement deelnemen aan alle yogalessen en de ademworkshops. Dit betekent dat je dus al yoga kunt doen (en alle andere groepslessen en fitnessen) voor €33 per 4 weken.

HOE VAAK ZIJN ER YOGA LESSEN?

In totaal hebben 7 lessen per week van de verschillende vormen. Ook zijn er regelmatig Special Yoga Nights met een uitgebreid yoga programma voor 10 deelnemers.

WAT MOET IK MEENEMEN NAAR EEN YOGALES?

Draag comfortabele kleding en iets om je haar vast te doen. Yogamatten zijn beschikbaar in de studio, maar je mag je eigen mat meenemen als je dat prettiger vindt.

KAN YOGA HELPEN BIJ RUGPIJN?

Vele yoga poses zijn effectief in het versterken van de rugspieren en het verbeteren van de houding, wat kan helpen bij het verlichten van rugpijn. Indien je forse rugklachten hebt is het altijd goed een arts of fysio te raadplegen alvorens deel te nemen.

ONS AANBOD: