ONZE BAR, HET HART VAN FHIT'S

RELAXEN EN BIJTANKEN

Na het zweten in de spinningles of de zware lifts is er niets beter dan neerploffen met een lekker drankje om bij te komen. Bij FHIT’s hebben we precies wat je nodig hebt om na je training te ontspannen en op te laden. Onze bar staat vol met alles van verse koffie en thee tot energieboosters en super smooth proteïne shakes.

 

WAT BIEDEN WE ZOAL?

      • Koffie & thee in alle soorten & smaken, onze verse bonenmachine kan het allemaal. Koffie als een goede start van de dag, of gewoon nakletsen met je vriendinnengroep na de les? Pak een lekkere bak koffie of ontspan met een van onze theetjes.
      • Energiedrankjes: Heb je een extra zetje nodig? Onze energiedrankjes geven je die kick om door je workout te knallen of om erna snel weer op de been te zijn.
      • Proteïne Shakes: Bouw je spieren op en vul je energie aan met onze heerlijke en voedzame proteïne shakes. Kies uit diverse smaken en pak die gains.

ONTSPANNEN, KLETSEN & CONNECTEN

Onze bar is meer dan alleen een plek om je dorst te lessen. Het is een ontmoetingsplek waar je kunt nakletsen met de mensen uit je groepsles of gewoon even zitten en uitpuffen met een drankje. Onze bar is het kloppend hart van de FHIT’s sportschool, jong tot oud ontmoeten we dagelijks hier met veel plezier. Tot snel in de bar!

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFTRAINING

ONS AANBOD: