SAUNA: ULTIEME VERWENNERIJ NA JE WORKOUT

BOOST JE HERSTEL

Na een intensieve workout is er niets beter dan volledig ontspannen in een warme, rustgevende omgeving. Bij FHIT’s Gym in Uden bieden wij onze leden de luxe van zowel een sauna als een stoombad. Na je sauna bezoek kun je onder de koude stortdouche en ontspannen in onze relaxruimte met ligbedden.

 

HET VOORDEEL VAN ONZE SAUNA

De sauna bij FHIT’s is een uitstekende plek om de poriën te openen en het lichaam van binnenuit te reinigen. Regelmatig gebruik van de sauna kan helpen bij:

   • Het elimineren van toxines via transpiratie.
   • Verbetering van de bloedcirculatie.
   • Verlichting van spierpijn en stijfheid.
   • Vermindering van stress en spanning in het lichaam.

ERVAAR ONS STOOMBAD

Naast onze sauna bieden we ook een stoombad, dat een vochtige hitte gebruikt om een diepe lichaamsreiniging te bevorderen. Het stoombad is ideaal voor het verzachten van de luchtwegen, het hydrateren van de huid, en het bieden van een diepe spierontspanning.

 

COMBINEER TRAINING MET ONTSPANNING

Bij FHIT’s Gym geloven we in een holistische benadering van gezondheid en fitness. Onze sauna en stoombad zijn beschikbaar voor alle leden die na een zware training willen ontspannen of simpelweg willen genieten van de gezondheidsvoordelen die deze faciliteiten bieden. Ze zijn de perfecte manier om je routine af te sluiten en je lichaam de zorg te geven die het verdient.

 

TOEGANG TOT DE SAUNA & STOOMBAD

Toegang tot onze sauna en stoombad is inbegrepen in alle lidmaatschappen. Ze 5x per week geopend en ontworpen om privacy en comfort te bieden, zodat je in alle rust kunt ontspannen en herstellen.

IS HET TOEGESTAAN BADKLEDING TE DRAGEN?

Nee, dat is niet toegestaan. Wel adviseren we een handdoek mee te nemen die je om kunt slaan.

WAT MOET IK MEENEMEN VOOR MIJN SAUNA BEZOEK?

Wij adviseren je om een handdoek mee te nemen en slippers voor de hygiëne. Zorg dat je voldoende water drinkt voor en na je bezoek om gehydrateerd te blijven.

ZIJN ER BEPERKINGEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE SAUNA OF HET STOOMBAD?

Hoewel de sauna en het stoombad veilig zijn voor de meeste mensen, raden we aan om medisch advies te vragen als je zwanger bent, hartproblemen hebt of andere gezondheidskwesties.

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFTRAINING

ONS AANBOD: