BURNFHIT : MAXIMALE CALORIEVERBRANDING

DE ULTIEME FULL BODY WORKOUT

Wil je een workout die je hele lichaam uitdaagt? BurnFHIT bij FHIT’s in Uden is jouw oplossing. Onze 40 minuten durende high intensity workout is ontworpen om elke spiergroep te activeren, je hartslag te verhogen en maximaal calorieën te verbranden. Of je nu je conditie wil verbeteren, afvallen, of gewoon een gezonde levensstijl wilt onderhouden, BurnFHIT is de training voor jou.

 

EEN GYM VAN WERELDKLASSE

FHIT’s Gym beslaat 1600 vierkante meter en is uitgerust met state-of-the-art fitnessapparatuur. Onze faciliteiten zijn voor fitness, groepslessen, de sauna en de bar zijn ingericht om een alle fitnessdoelen te ondersteunen. Met een ruime, moderne setting en deskundige trainers is FHIT’s de ideale plek voor jouw workouts. Het BurnFHIT programma hebben we zelf ontwikkeld en vind je dus nergens anders!

 

WAT MAAKT BURNFHIT SPECIAAL?

BurnFHIT sessies zijn dynamisch en richten zich op het hele lichaam door een combinatie van krachttraining en cardio oefeningen. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde vetverbranding, maar helpt ook bij het opbouwen van spiermassa en het verbeteren van je algehele fysieke conditie. Hier is wat je kunt verwachten:

      • Een volledig geïntegreerde workout die zowel de boven- als onderlichaam & core aanspreekt
      • In 40 minuten krijg je een volledige workout die maximaal impact heeft.
      • Sterk afwisselende intensiteit voor een optimale vetverbranding.

VOOR WIE IS BURNFHIT GESCHIKT?

BurnFHIT is perfect voor iedereen die in korte tijd effectief wil trainen. Het programma is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Onze trainers zijn er om je te begeleiden en ondersteunen zodat elke sessie aan jouw behoeften voldoet.

 

JOIN THE FAMILY

Word lid van de FHIT’s community en ervaar de kracht van groepstraining gecombineerd met persoonlijke aandacht. Bij FHIT’s Uden vinden we dat fitness zowel leuk als effectief moet zijn. Onze trainers staan voor je klaar maar vooral de persoonlijke sfeer tussen de leden onderling brengt veel plezier.

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES BURNFHIT

HOE SNEL KAN IK RESULTATEN ZIEN MET BURNFHIT?

Wanneer je 2x of vaker per week deelneemt kun je binnen enkele weken merkbare verbeteringen zien in je conditie en lichaamssamenstelling. we gaan er dan vanuit dat je uiteraard ook gezond en gebalanceerd eet.

HOEVEEL DEELNEMERS ZIJN ER BIJ DE BURNFHIT?

Dit is een small group workout met maximaal 12 personen zodat de instructeur persoonlijke aandacht aan iedereen kan schenken. 

WELKE ATTRIBUTEN GEBRUIKEN WE TIJDENS DE BURNFHIT?

We gebruiken vooral veel functionele trainingsitems zoals kettlebells, battle ropes, jumpboxes, slamballs, dumbells etc.

KAN IK DEELNEMEN AAN BURNFHIT ALS IK GEEN ERVARING MET FITNESS HEB OF EEN SLECHTE CONDITIE?

Zeker, BurnFHIT is ontworpen om aanpasbaar te zijn aan verschillende fitnessniveaus. Onze trainers zorgen ervoor dat je veilig en effectief traint, ongeacht je ervaring. Intensief is het wel, dus soms voelen ongetrainde mensen zich er comfortabeler bij eerst 2 weken wat minder intensieve lessen te volgen bij ons. Aanbod genoeg met 65+ lessen per week.

ONS AANBOD: