PERSONAL TRAINING: VOOR DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

PT BIJ FHIT’S: MAAK KENNIS MET RON & SVEN

Bij FHIT’s Uden zijn we trots op ons team van ervaren en toegewijde personal trainers. Onder hen, Ron Blijleven en Sven van Kampen, zijn twee toptrainers die klaar staan om jou te helpen jouw persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. Of je nu net begint met fitness, je techniek wilt verfijnen, of een specifiek trainingsdoel hebt, onze personal trainers bieden de expertise en motivatie die je nodig hebt.

 

RON BLIJLEVEN

Ron Blijleven is een ervaren personal trainer die bekend staat om zijn persoonlijke sociale aanpak en diepgaande kennis van sporttraining. Met jarenlange ervaring in de fitnessindustrie helpt Ron cliënten van alle leeftijden en fitnessniveaus. Ron gaat met zijn klanten altijd voor een duurzaam gezonde leefstijl, dus geen korte programma’s om een doel te behalen. Zijn trainingssessies zijn zorgvuldig ontworpen om niet alleen fysieke uitdagingen te bieden, maar vanuit zijn achtergrond bij de marine ook om mentale barrières te doorbreken die je van je doelen kunnen houden.

 

SVEN VAN KAMPEN

Sven van Kampen is recent als Personal Trainer gestart bij FHIT’s. Zijn passie voor fitness combineert Sven met uitgebreide opleidingen op zowel trainings- als voedingsvlak. Hij gelooft sterk in het opbouwen van een solide basis van kracht en flexibiliteit, wat essentieel is voor het voorkomen van blessures en het verbeteren van de dagelijkse functionele bewegingen.

 

WAAROM KIEZEN VOOR PERSONAL TRAINING BIJ FHIT’S?

      • Gepersonaliseerde Aandacht: Bij FHIT’s begrijpen we dat iedereen uniek is. Onze personal trainers, zoals Ron en Sven, zorgen voor trainingsschema’s die zijn aangepast aan jouw specifieke situatie zodat je een duurzame fitter en gezonder wordt.
      • Flexibiliteit en Gemak: Wij bieden flexibele planningsopties om te zorgen dat je personal training sessies gemakkelijk in je drukke schema passen.
      • Motivatie en Steun: Het kan lastig zijn om gemotiveerd te blijven, maar met een personal trainer aan je zijde heb je altijd iemand die je aanmoedigt en steunt.

SAMEN MET RON OF SVEN OP WEG NAAR DUURZAAM RESULTAAT?

Ben jij geïnteresseerd in Personal Training om meer resultaat uit jouw trainingstijd te halen? Stuur ons een mailtje of informeer bij de receptie naar de mogelijkheden!

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFTRAINING

ONS AANBOD: