TOTALFIT & SENIORFIT: FIT BLIJVEN MET GEZELLIGHEID

GEMAK & PLEZIER: ZO WORDT FIT BLIJVEN LEUK

Bij FHIT’s in Uden, een ruime sportschool van maar liefst 1600m2, staat persoonlijke sfeer en gezelligheid centraal. Wij bieden een breed scala aan groepslessen, waaronder onze populaire Totalfit & Seniorfit lessen. Deze lessen zijn speciaal ontworpen voor senioren die hun vitaliteit willen behouden of verbeteren. Onze ervaren trainers begeleiden u bij elke stap in de training, zodat u op een veilige en effectieve manier kunt werken aan de gezondheid en fitheid.

EEN COMPLETE WORKOUT VOOR SENIOREN

Onze Totalfit & Seniorfit groepslessen combineren zowel cardio als krachtoefeningen. Dit zorgt voor een complete workout waarbij alle spiergroepen aan bod komen. De lessen zijn afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van senioren, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen. In principe zijn de lessen hetzelfde maar in de Totalfit nemen mensen van 50+ mee terwijl dat bij de Seniorfit 70+. Ook hebben we diverse fitte tachtigers die steevast deelnemen. 

CARDIO, KRACHT & GEZELLIGHEID: DE GOUDEN DRIEHOEK

Een groter uithoudingsvermogen en meer fysieke kracht dan de eigen leeftijdsgenoten gelden als de belangrijkste fysieke indicatoren of u langer zult leven dan leeftijdsgenoten volgens de wereldberoemde dr. Peter Attia. Een vervullend sociaal leven is een non-fysieke sterke indicator. Daarom zijn de Totalfit & Senior fit zo geschikt voor iedereen die een mooi en lang leven nastreeft. U doet zowel cardio als krachtoefeningen terwijl er een gezellige sfeer is met elkaar met veel ruimte voor onderling contact. Naderhand blijven veel deelnemers om met elkaar koffie te drinken in onze mooie bar.

TRAINERS MET AANDACHT VOOR U

Bij FHIT’s hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Onze trainers kennen de deelnemers bij naam en creëren een warme, gastvrije sfeer waar iedereen zich thuis voelt. De lessen vinden op vaste tijden plaats en veelal vinden de deelnemers en de trainer elkaar in de vaste lessen die zij prettig vinden. Doordat er bijna dagelijks Totalfit en Seniorfit lessen plaatsvinden is er altijd een mogelijkheid voor u.

DE VOORDELEN VAN TOTALFIT EN SENIORFIT BIJ FHIT’S UDEN

   • Verhoogde Vitaliteit: Regelmatige deelname aan onze lessen helpt om u energieker en vitaler te voelen..
   • Verbeterde Mobiliteit: De combinatie van cardio- en krachtoefeningen draagt bij aan een betere mobiliteit en flexibiliteit..
   • Sociale Interactie: Sporten in groepsverband bevordert sociale contacten en een fijne regelmatige routine.
   • Professionele Begeleiding: Onze deskundige trainers zorgen voor een veilige en effectieve workout, afgestemd op uw niveau

MELD U AAN VOOR EEN PROEFLES TOTALFIT OF SENIORFIT

WAT MOET IK MEENEMEN NAAR EEN TOTALFIT OF SENIORFIT LES?

Het is handig om sportkleding, een handdoek en een flesje water mee te nemen. Onze kleedkamers zijn voorzien van douches en lockers.

ZIJN DEZE GROEPSLESSEN GESCHIKT VOOR BEGINNERS?

Ja, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Onze trainers passen de oefeningen aan op jouw persoonlijke niveau..

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN TOTALFIT & SENIORFIT?

In principe zijn de lessen hetzelfde maar in de Totalfit nemen mensen van 50+ mee terwijl dat bij de Seniorfit 70+ is. 

ONS AANBOD: