Personal training

Herken je je hierin? 

Je hebt besloten nu echt gezonder te gaan leven. Maar vraagt je af of je wel het juiste trainingsprogramma volgt? 

Of je dit ook vol gaat houden? 

Of je het maximale uit je training haalt? 

Personal Training is het antwoord op deze vraagstukken! 

Personal training is dé manier om in minder tijd méér resultaat te behalen. Je krijgt 100% individuele aandacht en traint maximaal effectief en efficiënt waarbij alles gericht is op de realisatie van jouw doelen. 

De belangrijkste voordelen van Personal Training:

  1. Een Personal Trainer is volledig gericht op jouw doelstellingen. PT is meer dan 1 op 1 training. Een personal trainer start met het bespreken van jouw specifieke doelstellingen. Bijvoorbeeld vet verliezen, een betere conditie of spieropbouw. Vervolgens maakt je personal trainer een persoonlijk trainingsschema met een gerichte aanpak die bij jou past.
  2. Personal Training is de meest effectieve trainingsvorm. Je hebt altijd 100% persoonlijke aandacht en dit geeft echt een meerwaarde aan je training. Een personal trainer kan je feedback geven waardoor je oefeningen net wat meer effect hebben. Hij of zij kan je ‘pushen’ door net dat beetje extra te geven.
  3. Een Personal Trainer is niet alleen een trainer maar ook een coach. Door de interactie met je personal trainer bouw je een band op en begrijpt de trainer jou. Het is niet zo dat een personal trainer er is om jou iedere training af te beulen. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om te gaan trainen en het vol blijft houden. Hierbij speelt de sociale interactie en elkaar kennen een cruciale rol.
  4. Met een Personal Trainer heb je een stok achter de deur, iemand die je motiveert en inspireert. Je zegt namelijk veel minder snel af omdat je een afspraak met je Personal Trainer hebt. Je slaat minder trainingen over en uiteindelijk haal je dus veel sneller je doel. Daarnaast zal een Personal Trainer je tijdens de training pushen net dat extraatje te geven als dat nodig is. 
  5. Personal Training bespaart tijd en geeft een optimaal resultaat. Weinig tijd hebben is excuus nummer 1  om niet te gaan trainen. Personal training is dan de uitkomst. Het kost weinig tijd, je hebt slechts 2 (tot 3) keer per week een 30 – 45 minuten trainen nodig. Door de trainingstijd effectief te gebruiken en daarna goed te herstellen ben je gegarandeerd een stap dichter bij jouw droomresultaat. Je traint de juiste spiergroepen op de juiste intensiteit, resulterend in een optimaal resultaat binnen een realistische termijn (van zo’n 12 weken)
  6. Personal training is geschikt voor iedereen ongeacht je doelstelling. Veel voorkomende doelstellingen waarom mensen met een personal trainer/coach werken zijn: het verliezen van gewicht (afvallen), het verbeteren van je gezondheid en conditie, sterker worden, het krijgen van een strakker lichaam, het opbouwen van spiermassa etc. Een personal coach is er voor jou! Het maakt dus niet uit of je lang niet gesport hebt en wilt werken aan je conditie, of dat je conditie al erg goed is maar sterker wilt worden. 

Duur?

Veel mensen denk dat Personal Training duur is. Als je erover nadenkt valt dit wel mee. Zie het als een investering, want het levert je ook echt resultaat op. Een fitness abonnement betalen zonder resultaat, dat is pas duur. Daarnaast kun je de kosten delen met een kennis collega of vriend door samen PT te nemen. 

Bij FHIT's kun je losse Personal Training sessies kopen of een PT abonnement afsluiten. Vraag ernaar in de club! We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden en doen je op grond hiervan een voorstel.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een Personal training lidmaatschap!

* Verplicht veld

Nog niet overtuigd?
Vraag gratis proefles aan