BOOTYFHIT : DE WORKOUT VOOR VOLLE STRAKKE BILLEN!

SPIEROPBOUW, CONDITIE & TONING VOOR BILLEN, BENEN & BUIK

Bij FHIT’s Uden bieden wij een speciaal ontwikkelde workout: BootyFHIT. Deze intensieve, small group training van 40 minuten, is helemaal gericht op de belangrijkste zones van je lichaam: je benen, billen, en buik. BootyFHIT is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een effectieve training om volle ronde billen op te bouwen en strakke benen & buik.

De sessies zijn intensief, afwisselend en ontworpen om:

   • De spiertonus en spierkracht in je benen en billen te verhogen.
   • Je core te versterken voor een betere algehele lichaamsbalans.
   • Vetverbranding maximaal te stimuleren door afwisselende hoge intensiteit van de oefeningen.

UNIEKE WORKOUT IN EEN RUIME GYM

Onze sportschool, FHIT’s Uden, beslaat maar liefst 1600 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie├źn die je helpen om het beste uit elke workout te halen. Onze trainers zijn professionals in hun vakgebied en staan klaar om je te begeleiden en te motiveren. BootyFHIT is slechts een onderdeel van ons brede aanbod van 65+ workouts, lessen & workshops.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN BOOTYFHIT SESSIE?

Elke BootyFHIT sessie is zorgvuldig samengesteld voor een uitgebalanceerde training. Reken op:

   • Gebruik van elastieken, resistance bands, kettle bells & boxes.
   • Girls only: max. 12 meiden zodat de trainer optimaal aandacht kan geven.
   • Heerlijke muziek: uiteraard spelen we opzwepende hitjes tijdens de workout

WAAROM KIEZEN VOOR BOOTYFHIT?

BootyFHIT is niet zomaar een groepsles; het is een ervaring die je helpt je fysieke doelen te behalen in een fijne & persoonlijke omgeving. Het is een heftige les maar vind plaats in een fijne ruime met veel ramen en uitzicht rondom. Het is ideaal voor diegenen die volle ronde billen willen opbouwen, calorie├źn verbranden en hun uithoudingsvermogen willen vergroten.

 

WORD ONDERDEEL VAN ONZE COMMUNITY

Bij FHIT’s geloven we in de kracht van gemeenschap. We zijn een grote fitnessclub van 1600 m2, maar wel met de persoonlijke sfeer en aanpak die je bij een sportvereniging zou vinden. Leden worden vrienden bij ons, en soms zelfs meer. Als deelnemer aan onze lessen ben je onderdeel van die groep gelijkgestemden. Door de steun van de groep en de persoonlijke aandacht van onze trainers zorgen haal je elke keer weer het maximale uit je workout. Zo wandel je met rode wangen EN een glimlach op je gezicht naar buiten.

 

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES BOOTYFHIT

MIJN CONDITIE IS SLECHT MOMENTEEL, KAN IK TOCH MEEDOEN AAN DEZE INTENSIEVE LES?

Alle fitnessniveaus en leeftijden zijn welkom. De les is behoorlijk intensief maar het programma biedt ruimte voor de trainer om per persoon aanpassingen te doen. Ben je helemaal nieuw in de fitness dan raden we je aan eerst een van onze Lesmills lessen een aantal keer te doen, vervolgens kun aan de intensievere lessen zoals BootyFHIT deelnemen.

HOE VEEL BOOTYFHIT LESSEN ZIJN ER PER WEEK?

Er zijn momenteel 7 BootyFHIT lessen per week.

HOEVEEL MEIDEN NEMEN DEEL AAN BOOTYFHIT?

We hebben ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Zo heeft de instructeur optimaal aandacht voor iedereen. Dit is een small group workout.

HOE VAAK MOET IK DEELNEMEN AAN BOOTYFHIT OM RESULTAAT TE ZIEN?

Regelmatige deelname, idealiter 2-3 keer per week, wordt aanbevolen voor het beste resultaat.

MOGEN MANNEN MEEDOEN AAN BOOTYFHIT?

Nee, deze les is voorbehouden aan de dames.

WAT MOET IK MEENEMEN NAAR DE LES?

Comfortabele sportkleding, een waterfles, en een handdoek zijn essentieel voor elke sessie. Het is ook goed als je zorgt dat je voldoende hebt gegeten voor aanvang van een intensieve les.

ONS AANBOD: