Probeer nu onze FHIT's12 groepslessen

EEN KNALLEND NIEUW CONCEPT: 1 PERSONAL TRAINER, 8 DEELNEMERS, EEN VOLLEDIGE WORKOUT IN 30 MINUTEN!

Je komt binnen voor een van de 20+ lessen in de week, je hoeft niet na te denken, stapt in, doet een heerlijke workout, geniet van de gezelligheid van FHIT's, en gaat voldaan naar huis: Dat is FHIT's12.

Tijdens deze High Intensity workouts wordt je hartslag gemonitord zodat je veilig en optimaal op jouw niveau traint. Door onze wetenschappelijke aanpak hoef je niet 6x per week naar de gym, maar haal je maximaal resultaat uit je workout.


JE KUNT KIEZEN UIT 3 VERSCHILLENDE WORKOUTS:

  • BootyFHIT: Focus op spieropbouw in billen, benen en buik middels resistance bands.
  • BurnFHIT: Een fullbody HIIT & kracht workout voor maximale calorie en vetverbranding.
  • BoksFHIT: Intensief kickboksen op de zak icm gevarieerde HIIT oefeningen.


Hoe werkt het?

Iedere workout bestaat uit 12 stations van 2 intensieve minuten, afgewisseld met 10-20 seconden rust.  

Tijdens de les draag je een band die continue je hartslag monitort op een groot scherm. De personal trainer kan daardoor je inspanningen volgen en daarop bijsturen. Hierdoor train je optimaal op je eigen niveau.

HET WETENSCHAPPELIJKE EPOC EFFECT VOOR VETVERBANDING

Doel van deze High Intensity Interval Training (HIIT), is het EPOC-effect te bereiken. Dat staat voor Excess Post Oxygen Consumption ook wel afterburn-effect genoemd. Dit ontstaat door in een specifiek format hoge intensiteit af te wisselen met rustmomenten. Daardoor verbrand je lichaam urenlang na de training nog een langere tijd energie uit je vetweefsel om te herstellen. Door de intelligente samenstelling van onze lessen in combinatie met coaching op je individuele hartslag maximaliseren we dit effect.

MEER RESULTAAT UIT JE INSPANNING

De aanpak resulteert in een verhoogde verbranding die lang kan aanhouden, tot wel 24 uur ná je training. Zo blijkt uit meerdere studies dat het aantal calorieën tijdens de naverbranding door EPOC dubbel zoveel is als na bijv. cardio op de loopband.

De opbouw van onze workouts icm coaching op hartslag is helemaal op dit EPOC effect ingericht. Dat onderscheidt FHIT’s12 lessen van traditionele kracht- en cardiotrainingen. 

KIES JE THEMA

Waar wil jij aan werken? Booty, Kickboksen of Burn? Er zijn meer dan 20 lessen per week, check het rooster hier. De workouts zorgen voor spier en krachtopbouw, terwijl je tot 24 uur na de training nog extra calorieën blijft verbranden!


KOM JIJ GRATIS EEN KEER MEEDOEN?

FHIT's12 lessen incl gebruik van de hartslagmeter zijn gratis te proberen via onderstaand formulier!

Ja ik wil gratis proberen!