Ons lesrooster:

Alle lessen zijn te boeken via de app met alle lidmaatschappen!

MA09.30Booty Legs Core met Gitte

19.30Circuittraining Intense met Jessica
DI09.00Kickboksen
19.00Strength & Interval met Hub
WO09.30
Booty Legs Core met Jessica
19.30Circuittraining met Gitte
DO19.00
Circuittraining met Jessica
20.00Kickboksen met Noud
VR09.30Circuittraining met Noud
ZA09.00
Kickboksen met Noud
10.00Booty Legs Core met Noud


Circuittraining

Een full-body training van 45 minuten. In verschillende circuitvormen zetten we een training neer die zowel fysiek als mentaal uitdagend is. In de trainingen leer je werken met losse gewichten en tackel je de nodige HIIT circuits. Door middel van afwisseling van de spiergroepen in combinatie met interval training werken we toe naar een topconditie en een sterk lichaam.

Circuittraining Intense

Intensieve full body work out waarbij cardio en krachtoefeningen elkaar in hoog tempo afwisselen. Deze training is erop gericht je lichaam scherpere vormen geven, vet te verbranden en je fitheidsniveau aanzienlijk verbeteren.


Kickboksen met Noud Schoenmakers

Een explosieve training kickboksles, perfect om je conditie te verbeteren, een sterker lichaam te bouwen en mentaal sterker in je schoenen te staan. Tijdens deze lessen van een uur leer je alle kickboks- technieken van een echte toptrainer die met wereldkampioenen werkt.


Boksfhit met Noud

Een boksles op techniek. Om de algemene weerbaarheid te vergroten en je kickboks skills te verbeteren. De les wordt gecombineerd met lichaamsgewicht oefeningen voor een betere spierconditie.


BLC  (Booty – Legs – Core)

Iedere week een andere training maar één ding is zeker – it’s gonna burn! 

Tijdens deze 45-minute workout leggen we de focus je billen, benen en core. Tabata’s en andere intensieve interval-vormen met of zonder materialen zorgen voor veel afwisseling maar ook resultaten. 


Strength & Interval

Een circuittraining van 45 minuten met een focus op krachtuithoudingsvermogen. Tijdens deze lessen verbeteren we je atletische performance. In deze trainingen gaan we voor krachtuithoudingsvermogen. Hierbij staat het conditionele aspect centraal. Met verschillende circuitvormen zorgen we dat je full-body traint tijdens deze uren.

Ook zin om in jezelf te investeren?
Bekijk onze lidmaatschappen

src="https://www.facebook.com/tr?id=124704421469314&ev=PageView&noscript=1"

/>