Ons lesrooster tot en met eind augustus:

Alle lessen zijn te boeken via de app met alle lidmaatschappen!

MA19.00Circuittraining Intense
DI19.30Strength & Interval
WO09.30
Booty Legs Core
19.00Circuittraining
DO19.00
Circuittraining
20.00Kickboksen
ZA09.00
Kickboksen
10.00Booty Legs Core


Circuittraining

Een full-body training van 45 minuten. In verschillende circuitvormen zetten we een training neer die zowel fysiek als mentaal uitdagend is. In de trainingen leer je werken met losse gewichten en tackel je de nodige HIIT circuits. Door middel van afwisseling van de spiergroepen in combinatie met interval training werken we toe naar een topconditie en een sterk lichaam.

Circuittraining Intense

Intensieve full body work out waarbij cardio en krachtoefeningen elkaar in hoog tempo afwisselen. Deze training is erop gericht je lichaam scherpere vormen geven, vet te verbranden en je fitheidsniveau aanzienlijk verbeteren.


Kickboksen met Noud Schoenmakers

Een explosieve training kickboksles, perfect om je conditie te verbeteren, een sterker lichaam te bouwen en mentaal sterker in je schoenen te staan. Tijdens deze lessen van een uur leer je alle kickboks- technieken van een echte toptrainer die met wereldkampioenen werkt.


BLC  (Booty – Legs – Core)

Iedere week een andere training maar één ding is zeker – it’s gonna burn! 

Tijdens deze 40-minute workout leggen we de focus je billen, benen en core. Tabata’s en andere intensieve interval-vormen met of zonder materialen zorgen voor veel afwisseling maar ook resultaten. 


Strength & Interval

Een circuittraining van 45 minuten met een focus op krachtuithoudingsvermogen. Tijdens deze lessen verbeteren we je atletische performance. In deze trainingen gaan we voor krachtuithoudingsvermogen. Hierbij staat het conditionele aspect centraal. Met verschillende circuitvormen zorgen we dat je full-body traint tijdens deze uren.

Ook zin om in jezelf te investeren?
Bekijk onze lidmaatschappen