LESMILLS : BODYPUMP, BODYCOMBAT & BODYBALANCE

GEMAK & PLEZIER: ZO WORDT FIT BLIJVEN LEUK

Bij FHIT’s in Uden bieden we een breed scala aan LesMills lessen aan, waaronder BodyPump, BodyCombat, en BodyBalance. Deze groepslessen zijn een makkelijke en gezellige manier om je doelen te behalen. Of je wil afvallen, kracht opbouwen of gewoon fit blijven, onze LesMills lessen zijn voor jou. De structuur van de lessen is toegankelijk en onze professionele instructeurs creëren een leuke sfeer met veel plezier. Naderhand is altijd gezelligheid met een kopje koffie in de bar. Afvallen en Fit blijven wordt makkelijk en leuk, met de LesMills lessen bij FHIT’s.

 

WAT IS LESMILLS BODYPUMP?

BodyPump is een barbell workout die ontworpen is om kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen. In deze 60-minuten durende workout gebruik je lichte tot matige gewichten met veel herhalingen om een full-body training te bereiken. Het is een ideale workout voor iedereen die snel in vorm wil komen en spiermassa wil opbouwen.

WAT IS LESMILLS BODYCOMBAT?

BodyCombat is een energieke cardio-class die geïnspireerd is op vechtsporten, inclusief karate, boksen, taekwondo, en muay thai. Deze les is ontworpen om kracht, snelheid, en uithoudingsvermogen te verbeteren, terwijl het tegelijkertijd een uitstekende manier is om stress te verminderen. Het is een krachtige workout die je helpt fysiek en mentaal sterker te worden.

WAT IS LESMILLS BODY BALANCE?

BodyBalance is een yoga-gebaseerde klas die elementen van Tai Chi en Pilates combineert om een rustige, maar uitdagende workout te creëren die gericht is op flexibiliteit, kracht, en balans. Het is perfect voor het verbeteren van je algemene lichaamshouding, flexibiliteit en het verminderen van stressniveaus, en is geschikt voor alle fitnessniveaus..

DE VOORDELEN VAN LESMILLS BIJ FHIT’S UDEN

      • Overzichtelijke routines: Onze instructeurs staan voor de groep en doen alles voor en geven aanwijzigingen met veel plezier en energie. Dit maakt de LesMills lessen makkelijk toegankelijk en leuk.
      • Motiverende omgeving: Elke les heeft een gezellige groepssfeer met goede muziek waardoor het makkelijk is de les vol te houden. Naderhand is er altijd gezelligheid in de bar, naar de sportschool wordt zo een leuk uitje.
      • Deskundige begeleiding: Onze gecertificeerde LesMills instructeurs zorgen ervoor dat je veilig en effectief traint, met eventuele individuele aanpassingen voor ieders niveau.

DOE OOK MEE AAN ONZE LESMILLS LESSEN!

Wil je deel uitmaken van onze gezellige LesMills familie? Meld je aan voor een proefles BodyPump, BodyCombat of BodyBalance bij FHIT’s Gym in Uden.

 

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES LESMILLS

WAT MOET IK MEENEMEN NAAR EEN LESMILLS LES?

Zorg dat je comfortabele sportkleding draagt en breng een waterfles en handdoek mee. Alle andere benodigdheden worden door de gym verzorgd.

ZIJN DEZE GROEPSLESSEN GESCHIKT VOOR BEGINNERS?

Ja, alle LesMills klassen kunnen worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus. Onze instructeurs helpen je om de bewegingen naar jouw niveau te schalen.

HOE VAAK MOET IK DEELNEMEN OM RESULTAAT TE ZIEN?

Voor de beste resultaten raden we aan om minstens 2 keer per week deel te nemen aan onze LesMills lessen.

ONS AANBOD: